Кметът на Търговище стана част от Ротари клуб Търговище
Дата: 08.03.2018Към семейството на Ротари клуб-Търговище се присъедини нов член. Това е кметът на Търговище д-р Дарин Димитров. На редовната си сбирка миналата седмица се проведе церемонията по приема. На нея настоящият президент на клуба Атанас Цанев му връчи значка за членство и символите на клуба.
Новите членове ще допринесат за развитието на клуба и неговата дейност. Да си в редиците на Ротари е въпрос на чест и превилегия, да си в редиците на Ротари – значи си успял, значи слагаш интересите на обществото пред своите, готов си да подадеш ръка и да бъдеш приятел. Мир чрез служба е нашия девиз, припомни Цанев.
Кметът Димитров сподели, че поканата да членува в Ротари е комплимент и за него е чест да бъде част от най-голямата в света неправителствена хуманитарна организация Ротари Интернешенъл. Обеща съдействие за реализация на текущите проекти и програми на клуба, които се правят в полза на обществото.
Ротари клуб Търговище е създаден на 30 ноември 2001 г. В него членуват 26 доказани професионалисти от различни сфери на живота.

Последните 10 новини

» Официално посещение на ДГ в клубовете от зона 3
» Още една дама в редиците на Ротари клуб Добрич
» Емил Чаушев е новият президент на Ротари клуб Търговище
» Милен Михайлов е новият президент на Ротари клуб Нова Загора.
» Послание на ДГ Веселин Димитров за м.юли.2018
» МОРСКИ УИКЕНД В ПОМОРИЕ
» Откриване на площадка за Street fitness
» Ротари клуб Стара Загора - Берое изпълни проект "Български ритми "
» Послание на ДГ за м.Юни.2018
» Ротари клуб Нова Загора дарява радост в детските очи