Кметът на Търговище стана част от Ротари клуб Търговище
Дата: 08.03.2018Към семейството на Ротари клуб-Търговище се присъедини нов член. Това е кметът на Търговище д-р Дарин Димитров. На редовната си сбирка миналата седмица се проведе церемонията по приема. На нея настоящият президент на клуба Атанас Цанев му връчи значка за членство и символите на клуба.
Новите членове ще допринесат за развитието на клуба и неговата дейност. Да си в редиците на Ротари е въпрос на чест и превилегия, да си в редиците на Ротари – значи си успял, значи слагаш интересите на обществото пред своите, готов си да подадеш ръка и да бъдеш приятел. Мир чрез служба е нашия девиз, припомни Цанев.
Кметът Димитров сподели, че поканата да членува в Ротари е комплимент и за него е чест да бъде част от най-голямата в света неправителствена хуманитарна организация Ротари Интернешенъл. Обеща съдействие за реализация на текущите проекти и програми на клуба, които се правят в полза на обществото.
Ротари клуб Търговище е създаден на 30 ноември 2001 г. В него членуват 26 доказани професионалисти от различни сфери на живота.

Последните 10 новини

» Почти 7 000 лева бяха събрани по време на Пролетния бал на Ротари Клуб Нова Загора.
» Рожден ден на Ротари клуб Несебър
» Ротари клуб Стара Загора - Берое отбеляза 150 годишнината от рождението на Пол Харис
» Интерактивни дъски - Дарение за училищата от РК Добрич
» ПЕТС Интеракт Русе 2018
» РК Търговище събра на бал над 12 000 лв. за обществени проекти
» Стипендии за талантливи ученици от Ротари клуб Нова Загора
» Чиста питейна вода за нашите деца и в Кърджали
» Великден във всеки дом с Ротари клуб Нова Загора
» Послание на ДГ за м.април.2018